ул. Генерал Колев 33
Варна,
България
27.9141731
43.2099071
UserLikes
Име: НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕСТРЕЯ
Адрес: Варна, ул. Генерал Колев 33
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.estrea-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Посредническа дейност на агенции за недвижими имоти
Дейност:

Консултантски и посреднически услуги при покупко-продажба и наеми на недвижими имоти

Ключови думи: естрея, варна, консултантски, посреднически, услуги
  • catalog.bg
  • НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕСТРЕЯ

За нас

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕСТРЕЯ е регистрирана като Търговско дружество през 2008 г. в гр. Варна с ЕИК 200355850.
Основен предмет на дейност на фирмата е консултантски и посреднически услуги при покупко-продажба и наеми на недвижими имоти.

За краткото време от създаването си ние имаме амбиция за трайно и ползотворно присъствие на пазара за недвижима собственост, като се стремим да покриваме всички сегменти на пазара за имоти и да работим с най-широк кръг от клиенти.

В Естрея работи екип от млади професионалисти с висока квалификация и благодарение на нашата амбиция и опит ви предлагаме качествени услуги при осъществяване на сделките с недвижими имоти, инвестиционното консултиране и ипотечно кредитиране.
Нашите брокери са тясно специализирани в обслужването на отделни райони и видове собственост, което спомага за тяхната информираност за всяка територия.

Агенция за недвижими имоти Естрея предоставя висококачествени услу
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕСТРЕЯ
ги в сферата на покупко-продажбата, наемните отношения и консултациите за недвижими имоти.
Целта и мисията на нашата фирма е да бъдем винаги в полза и помощ на клиентите си, да защитаваме и обслужваме техните интереси, като във връзка с това непрекъснато усъвършенстваме компетентността, квалификацията и познанията си.

Нашите принципи са да приемаме за свой професионален дълг отговорността си пред клиента, обществото и законите на Република България; да разбираме и уважаваме принципите и разбиранията на всеки от клиентите и партньорите ни; Естрея не предоставя информация, която заблуждава или вреди на интересите ви, както и поверителна такава. Естрея работи, за да защитава интереса на клиентите и партньорите си ежедневно. Ние осъзнаваме високата икономическа и социална стойност на услугите, които извършваме и гарантираме изрядност на всяка сделка, като проверяваме всички документи и факти преди осъществяването й.




 
Открийте ни в Google+